BMW M3 Forum (E90 E92)

BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   M3Post - BMW M3 Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions
 
INDustry distribution
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      04-18-2014, 03:22 PM   #89
danyosun
New Member
 
Drives: Supra
Join Date: Dec 2013
Location: Long Beach, CA

Posts: 16
iTrader: (0)

How do you add a specific forum to "My Forum"? I clicked and tried to hold on the tab forum and my forum to see if there is any add button but can't seem to figure it out.

Edit: never mind, I figured it out. I just had to go deeper into the forum and hit the star button at the top and then close and reopen the app for it to show under "my forum"
danyosun is offline  
0
Reply With Quote
      04-22-2014, 10:30 PM   #90
Mrchntmarine
Private
 
Drives: 2010 335d
Join Date: Jul 2009
Location: LA

Posts: 88
iTrader: (0)

Can't figure out where else to put this - just updated to latest iPhone iOS now bimmerfest app says no internet connection and won't work after uninstall and reinstall. Any help anyone? Tks!!
Mrchntmarine is offline  
0
Reply With Quote
      05-23-2014, 09:53 AM   #91
dma550
First Lieutenant
 
Drives: 2008 M3 E93
Join Date: Jun 2008
Location: CT

Posts: 307
iTrader: (0)



I know I have old eyes, but anyone else notice the thread titles are ultra tiny, like 6pt on a retina screen iphone (5s?)
__________________
08 E93 M3 | 06 Lotus Exige
dma550 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      05-26-2014, 09:55 AM   #92
Mark16q
Second Lieutenant
 
Drives: 2010 135i convertible AW 6MT
Join Date: Nov 2011
Location: Agoura Hills

Posts: 223
iTrader: (2)

I can't login on ipad, latest ios version. Shows username and password, says not logged in, so can't post. But I can see my private messages, etc so it know who I am. Any ideas on how to get it to login?

Thanks
__________________
'13 Miata Gt 6MT, '10 135i AW 'vert 6MT, PE and PPK1 sold. Sold '09 A4 Cabriolet, a couple of Miata's, 2005 Elise, 2004 S2000....
Mark16q is offline   United_States
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:15 AM.




m3post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST